Sjukdom och trots tar sin lilla tid

Varit rätt mycket sista tiden.

Milton har varit sjuk med feber i flera dagar på rad och jobbig förkylning. Visade sig även ha fått öroninflammation och hade en envist rossel som inte ville ge sig. Men efter en kur med Kåvepenin och Bricanyl så tycker jag han är bra igen! :)

Haft en jobbig tid med älskade Millie med. Trots trots trots. Känts som jag har velat skrika rakt ut, slita av mig allt hår, drämma igen dörrar hårt och ja, helt enkelt få ur mig frustrationen över att inte riktigt kunna hantera hennes beteende. Kan absolut inte säga att det är bra nu för vi har våra fighter varje dag men vissa dagar känns det mer okej än andra och man får försöka tänka att det bara är en tid. Önskar jag kunde ha lite mer tålamod och lugn för allt går så mycket bättre bara jag behåller lugnet. Men man är ju inte mer än människa.

Hon är ändå i en rätt kul ålder med alla funderingar och tankar. Och om kvällarna myser hon gärna vilket är underbart.
Men det tar rätt hårt att få höra elaka saker dagarna i ända från min lilla tjej. Jag hoppas snart det blir bättre :)

Hästtokig är hon Millsan!


Lille skrutten



Milton 6 månader :) (för 2,5 vecka sen haha)

Bättre sent än aldrig. .... ;)

★ Han dreglar fortfarande som jag vet inte vad. Men ännu ingen tand som kommit fram.

★ Lärde sig sitta för nån vecka sen, tippar fortfarande då och då men blir hela tiden stadigare.

★ Äter nu inte alls lika mycket ersättning. Ca kl 5 är det ersättning. Kl 8-9 gröt eller ersättning. Kl 12-13 lunch bestående av burkmat bara hittills. Lasagne och spaghetti med köttfärssås är det enda han gillar än. Ibland får han lite frukt på förmiddagen. Kl 15-16 får han gröt som han älskar! Sen är sista målet vid ca 19 och det består av välling.

★ Oftast väldigt glad och lättroad. Kittlig nästan precis överallt.

★ Sover mycket bättre på nätterna nu!

★ Sover fortfarande om dagarna helst i sin säng vi har på nedervåningen eller ute i vagnen. Brukar bli tre gånger om dagen, vid ca 9, efter lunchen och efter gröten.

★ Han åker fortfarande i babyskyddet och får plats i liggdelen, men det är verkligen precis. Gillar fortfarande sin kära babysitter och även babygymet är bra. Börjat sitta lite i gåstol men går sådär.

★ Oftast ganska lugn kille som gillar att sitta o mysa

★ Har börjat uppskatta storasyster lite mer :)




RSS 2.0