Oct. 30, 2013

Inte klokt vad fort tiden går! Dagarna och veckorna bara försvinner.
I söndags jobbade jag första passet efter Milton. Ska jobba nu var fjärde söndag bara ett tag.

Milton verkar ha haft lite ont i magen sista dagarna och är till och från lite gnällig och skrikig. Men för det mesta fortfarande snäll :)
Och Millie, hon har varit som en solstråle sista två dagarna och så himla gullig. Ingen är gladare än jag!! Åh min fina fina tjej. Jag mår så bra när hon är glad. :)

Jobbdags


Fina storasystern tröstar lillebror och myser






Oct. 24, 2013

Nu är det inte långt kvar till helg :)
Veckan har gått fort men det är nog för det varit nåt på schemat varje dag.

I måndags var vi på bvc på 1 månads kontroll. Han var nu 59cm lång och vägde 5500gram. Lång kille!! Han väger ju mycket med men eftersom han är så lång så är han rätt smal ändå. Han måste ha 62 kläder på längden men alla dom byxorna är stora i midjan. Men som han äter så är det nog snart inget som sitter löst ;) Vi har fått öka till 135ml ersättning nu.

Tisdagen så fick vi först hit Emma, Lowa och Alwa. Millie hade tjatat innan och längtat men var på uselt humör när dom kom och dum och tjurig mot stackars Lowa. Lite senare kom även Madde med Leia, Enya och Thea. Millies humör blev inte bättre tyvärr. Blir så ledsen när hon är dum mot sina kompisar. Jag var heeelt slut efter och hade samtal med henne om kompisar och att man måste vara rädd om dom osv.
Var iallafall kul att dom kom och Millie är jätteglad för dom fina presenterna hon fick!

Igår hade Milton och jag en ganska lugn dag medan Millie var på dagis. Sen kom tre av mina arbetskamrater hit. Det var kul att träffa dom lite privat! Fick så himla fina saker av alla kollegorna till både Millie och Milton :)
Millie var faktiskt jättesnäll sen resten av dagen. Skönt och mysigt :)

Idag ska vi åka och ta kort till tidningen när jag hämtat Millie på dagis och Oskar slutat. Hoppas det blir bra kort :)

4 år och 1 månad

Idag blev våran Millie 4 år!




När hon vaknade blev det lite skattjakt med lappar som till sist ledde till bilen där ett dockskåp väntade :)




Sen var vi ute en sväng för det var städdag på dagis idag och Oskar var ansvarig idag så vi gick dit.





Eftermiddagen/kvällen var det kalas med Oskars familj :) Var visst dålig med kameran märkte jag nu men har iallafall ett kort på mitt lilla experiment som blev rätt goda faktiskt ;)


Hon fick massa fina saker igen! :)


Inte nog med det så blir ju våran älskade lillprins en hel månad idag! Han är så mysig och snäll för det mesta. Underbart med dessa små leenden som börjar komma mer och mer! Synd att det ska vara så svårt att fånga dom på bild. Men här är lite försök iallafall :)




Kalas

Sitter och slår in paket framför en film.




Resten av familjen har somnat och jag ska nog lägga mig med snart. Milton har sovit i stort sett hela dagen, så undra hur natten blir ;)
Sover som en stock bredvid mig i soffan nu


Kalaset idag gick bra! Blev en mysig eftermiddag/kväll. Millie kom och sa flera gånger att det var kul att ha kalas :)
Hon fick så mycket fint av mormor, morfar och mostrar med familj!
Även om jag tycker det blir lite rörigt på kalas och att man knappt hinner prata med någon så tycker jag det är så kul att ses allihop och ha många hemma.
Tack alla ni för idag!


Dags att försöka sova!

Utbrott

Kalasdags idag, hade varit jättekul om det inte vore för Millies alla tusen utbrott.
Men nu sover hon och är förhoppningsvis på bättre humör när hon vaknar så det blir en bra och mysig dag för henne, och oss andra.

Våra familjer kunde inte samma dag så idag är det min familj och Oskars imorgon :)
Till och med min syster och Millies kusin från Göteborg kommer idag. Inte träffat dom sen i somras så det blir lite extra kul.
Men som sagt dessa utbrott alltså. Ska ta upp det med bvc på måndag och höra om vi kan få lite råd och tips på hur vi ska tackla dom. Vill ju ha min glada Millie och hon vill nog ha en glad mamma och en glad pappa så vi får fler mysiga och roliga stunder tillsammans. <3

Oj oj

Den här veckan alltså.
Jag känner mig som överkörd av en ångvält.
Lite med sömn, Millie med värre utbrott än vanligt och jag med sämre tålamod än vanligt, mycket tårar, läkarbesök, stress över att få till en bra födelsedag för Millsan osv.
Blir bara helt matt och det blir inte bra med nåt.

Tror mycket av det är att jag inte läker efter förlossningen. Efter jag fick Millie tog det ju ett halvår innan jag var någorlunda och inte hade asont.
Nu känner jag att det är påväg att bli som sist och jag blir tjutfärdig bara på tanken så jag har gråtit rätt mycket i veckan kan jag säga.
Har fått en läkartid imorgon och jag har haft den läkaren innan flera gånger och vet att han är väldigt hårdhänt. Så usch vad jag bävar inför morgondagens besök.

Men förhoppningsvis så hittar han nåt sätt så det blir bra nu.. Håller tummarna stenhårt!!

Denna lilla pys är inte alls på humör idag



Minnen

Låg och läste gamla inlägg lääänge igårkväll. Så kul och härligt, tänk vad mycket man glömmer. Läste från när jag var gravid med Millie och när hon var nyfödd. Mådde ju väldigt likt i slutet av båda graviditeterna, mindes inte alls det.
Så för min egen skull mest så vill jag försöka skriva regelbundet här nu så jag kan gå tillbaka och läsa även om Miltons första tid :)

Han ligger just nu i min famn den lilla närhets-älskaren. Just idag har han inte legat många sekunder själv och dom sekundrarna har varit gnälliga.
Han äter just nu sen en vecka tillbaka 120ml ersättning per portion, och lämna något det är inte riktigt hans stil ;)
Sover ganska mycket av dagarna och i sin säng från att vi lägger oss till ca 7, med 1-2 matningar på natten. Idag har hak haft en riktigt gnälldag, annars är han ganska snäll :)

Storasyster har varit hemma från dagis idag för hon är förkyld och haft lite kladdiga ögon. Hon är väldigt rastlös efter en hel helg hemma så nu ska vi in till stan en sväng.
Så här såg hennes ögon ut i helgen, mycket bättre idag!




Ska försöka minska min kropp några kilo/cm och vägde mig idag för att se vad vågen stod på. Ska försöka mäta mig med. Tycker kroppen återhämtat sig väldigt bra och är egentligen ingen brådska. Men är sugen på att få lite kondition igen och komma i lite kläder :) 81.6kg visade vågen idag. Jag gick upp totalt 21 kg. 73kg innan och slutade på 94kg. Vill gärna ner till 70kg och det är ju en bit, vi får väl se hur det går ;)

Lite bilder på Milton









Hallå!

Det var ju bara typ 1.5 år sen jag skrev ;)
Har inte kommit in på bloggen på väldigt länge för appen inte funkat men nu gick det.

Lite har ju hänt sen dess kan man säga :)

Har ju nu två fina barn. Om en vecka fyller våran "lilla" Millie 4 år, galet!
Samma dag blir Milton 1 månad.
Vardagen är fortfarande ganska rörig och jobbig sen lillebror kom. Storasyster lyssnar inte alls, är väldigt högljudd och har mycket utbrott.
Hoppas att det snart blir lite bättre :)






RSS 2.0