2 kort iallafall

Nu ska jag försöka lägga in några bilder :)

Oskar föräldrar har varit här idag.. Vi var ute och gick en lång sväng, skönt! Men sen åkte dom och hämtade Isak och då köpte dom pizza haha, så nyttig blev den långa promenaden. Millie gillar iallafall när det är folk här tror jag. :)

Ikväll har vi sett TRE filmer. Lite seg i huvet nu. Först var det sista Johan Falk filmen, jag känner mig lite småtrög jämt när jag ser dom för jag får fråga Oskar hela tiden. Men den var bra, när jag väl fattade ;)
Sen såg vi The Ugly Truth, trodde den skulle vara bättre men helt okej.
Sist såg vi nån rätt gammal svensk film, Nåt i kikaren. Inte bra haha. Både Oskar och jag brukar verkligen gilla svenska filmer, men njaa..
La Millie nere i sin säng vid 22 bara för att prova om det gick. Det verkar det ha gjort, hon sover fortfarande. Lite skönt att ligga själv i soffan.

Imorrn ska vi nog åka till Linköping :) Sen på tisdag är det äntligen dags för fotografering!! Ska bli kul, tror jag. Alltid lite nervös på nåt sätt inför sånt där. Efter fotograferingen ska vi åka till min syster med familj i Ödeshög. Se om vi kan spela lite spel denna gång.
Onsdag skulle vi nog handla lite mat inför nyår. Kommer nog bli kul på nyår!! :)
Även om vi är lite besvikna.... säger inget så har jag ingenting sagt.

Nej, nu några bilder, sen sängen :)


Oskar med Millie och jag med Theo, ingen ser så värst glad ut :P



Fem generationer hemma hos Oskars gammelmormor Britta :)


Nej, usch datorn är så himla seg nu så det blir inga fler bilder idag. Snart så ;)

Slut på julen

Julen är över. Både tråkigt och skönt. Man är väldigt trött och seg, men samtidigt tycker jag det varit väldigt mysigt.
Julafton så åkte vi till mina föräldrar vid tolvtiden. Fick lite glögg och satt och pratade, sen var det mat. Väldigt gott, även om jag inte är nåt julbordsmonster. Däremot är jag ett riktigt kakmonster så när kladdkakan dök fram lagom till Kalle Anka så var jag inte sen att ta några bitar ;) Får skärpa mig efter nyår eller nåt haha.
Sen kom tomten (min syster Erika) och Thuva var i min famn, hon blev så rädd först stackarn :( Hon höll stenhårt i mig, försökte säga att tomten var en jättesnäll gubbe som kommer med paket. Efter att några paket ur säcken var hennes så började hon släppa greppet lite. Hon frågade tillomed om tomten ville ha en kram sen, så söt så. Ska bli kul när Millie är i den åldern sen :)
Tråkigt var att Jörgen(min syster Kajsas kille, Thuva och Theos pappa), blev magsjuk en kvart efter dom kommit. Så alla vi andra svalde massa pepparkorn och hoppades vi skulle klara oss.

Fick massa fint till Millie, bl.a. en söt speldosa, ett babygym, presentkort på ikea 500:- för att köpa en matstol, en body, små färgglada mjuka böcker..
Av oss fick hon bara en liten leksak, tyckte det kändes onödigt att köpa massa. Bättre att hitta nåt kul på rean eller att vi köper nåt åt henne när vi väl behöver.
Efter barnens paket körde vi julklappsleken, det är ju allt rätt kul :D Vann massa fint.
Sen fick jag 500 av mamma o pappa, 500 av mormor och 500 av farmor. Även Millie fick lite pengar av min mormor och farmor.

Vid ungefär 7 när vi hade spelat klart så åkte vi till Malexander och Oskars familj. Man blir ju alltid så lugn på nåt sätt när man kommer till Malex. Var först hos hans mormor och morfar, sen gick vi bort till hans föräldrar. Millie fick massa mer, en adidas dress, en lära-gå-stol, en docka, mer kläder m.m. Oskar och jag fick jättefina ljuslyktor, värmeljusstakar och en dörrmatta av hans mormor och morfar. Dom andra i hans familj hade vi ju bestämt att inte byta med.
Sen bestämde vi oss för att se en film, Oskars föräldrar, bror och vi. Blev till sist nya American Pie, Isak sa att den var mycket mildare än dom äldre. Haha pyttsan, var ju bara tuttar, snusk och dåliga skämt hela tiden. Haha den var inte så bra.

Vi sov över och det gick över förväntan, Millie vaknade vid halv 6 och somnade sen om hos oss till halv 11!!! Säger det, man blir lugn i Malex haha. Juldagen så blev vi bjudna på kalkonmiddag, Emmy(Oskars syster) och hennes kille Staffan kom. usch hon är ju brandman i Mjölby och hade varit första rökdykare in i den där hemska branden med 3åringen. Hemskt jobb vid såna händelser.
Var iallafall trevligt. Men jag var så fruktansvärt trött och seg. Millie hade varit som en liten trasdocka hela juldagarna så hon var helt slut stumpan :( Bara sov och sov.

Idag har det varit en ganska lugn dag. Fick lite besök av Ronja :) Mysigt! Oskar har tagit upp hålet mellan köket och vardagsrummet idag, blev väldigt stor skillnad!! Kommer nog bli riktigt fint!
Sen åkte vi och handlade på city g och efter det till mina föräldrar för vi skulle få mat där och sen spela spel. Blev inte mycket mer än maten, för mamma var lite hängig och så vid matbordet så sa hon att hon kände sig värre. Så hon gick upp och strax efter hörde vi en duns så pappa sprang upp, då hade hon svimmat :( Tvärs över badrummet med huvet in under handfatet, pappa hjälpte henne upp och då började hon kräkas.
Så vi tog vitpeppar igen, sen stannade vi inte så länge. Usch känns ju som man kommer åka på det. Jag har inget minne av att jag nånsin haft maginfluensa.
Hoppas inte Millie får det :(

Imorrn ska vi nog hålla oss hemma!
Nej gud vad långt det blev. Sent är det med ser jag, nu ska vi lägga oss.
Grattis till den som orkade läsa allt :)
Imorrn ska jag försöka få in lite bilder!
Godnatt

Bvc

Huhu igår var det operation. Dom var väldigt trevliga och allt gick väl bra, men ont gör det och jag var nog rätt nervös innan. Kände det när jag fick åka upp till operationsavdelnngen, var fullt av gröna sängar med "gyn-ben-grejer" på och så bara stank det sån där rengöringssprit.
Sen gillar jag ju inte nålar och den där man får in i armvecket för att få dropp och bli sövd igenom, den är LÅNG och tjock! Man blir rätt yr och mår illa av narkosen med.
Nej nu får det vara slutklagat, det var bra att det blev gjort och nu håller vi tummarna för att det läker snabbt och bra :)

Idag är det bvc besök, ska bli kul!! Eller ja kul och kul haha, nyfiken är jag iallafall.
Måste även hinna till banken, expert, handla mat och ja nåt mer var det som jag inte kommer ihåg nu. Jo netto! Var nån leksak där.

Efter bvc ska jag till mamma o pappa, min syster Erika som bor i Göteborg kom nämligen dit igårkväll. Så där ska jag umgås lite i eftermiddag :) Oskar ska lägga golvet i hallen!! Tjoho, det har jag länge längtat efter. Blir nog super.

Mamma och pappa sa att dom eventuellt kunde vara barnvakt juldagen eller nyårsafton, om vi ville göra nåt tillsammans Oskar och jag. Det var ju snällt :) Inte för jag saknar det massa direkt, men det skulle vara kul att bara prova att dricka lite och umgås lite med folk. Fast juldagen blir det nog inte, jag fick ju en antibiotika-kur igår som jag ska äta i 8 dagar. Och den är nog inte smart att blanda med alkohol. Sen är ju juldagen så himla dyrt med!! Skulle nog få lite panik bland allt folk haha jag är ju inte van, inte vart ute så på över ett år :P

Nej, nu ska nog jag försöka duscha, sen måste vi åka!

Julklappsspel

Idag ska vi på julklappsspel hos Jossan och Rikard kl 5. Trevligt, trevligt :) Oskar har ett paket kvar att köpa så vi ska åka till öb strax tror jag och se om han hittar nåt kul.

Innan julklappsspelet ska vi till Ante och Malin, Oskar och Ante skulle kolla travet eller nåt och så ska vi äta lite mat ihop. Dom ska ju också med på julklappsspelet.

Igår var vi på stan, Oskar jag och Millie. Hade ju 2 rabatter på lindex, den ena var handla för 300 och få 100 kr tillbaka och den andra var handla för 100 och få 50 kr tillbaka. Så jag köpte en klänning till mig, mascara, kajal och en body till Millie. Sammanlagt blev det 365 tror jag. Bara klänningen kostade egentligen 349 så det var ju bra ;)
Framkallade massa kort med, eller ja ska hämta dom på tisdag tror jag. Mycket roligare med riktiga kort ju, än att ha i datorn och mobilen bara.

Oskar har varit duktig här på morgonen och städat massa i köket, jag hinner aldrig ordentligt haha. Han är ledig i 2 veckor nu, ska bli mysigt. Fast han lär väl hålla på för fullt här hemma, så så mycket lugna mysiga stunder lär det inte bli ;)

Imorrn kommer våran frisör och kompis Sabina hit :) Oskar ska klippas och jag ska klippas och färgas. Blir nog kanon! Fast jag har alltid sån beslutsångest innan jag ska ändra hårfärg. Tycker alltid att det jag har kanske är fint ändå. Men nu har jag ju världens utväxt och typ 5 olika färger i huvet. Så det kommer nog allt att bli bättre!

Nää, nu ska vi göra oss klara här. Hej svej :)

Imorrn är Millie 2 månader! Gud vad tiden går. Så här liten var hon på bb.



Å så här stor o rund är hon nu ;)

:(

Tisdagen blev en jättebra dag med Leia och Madde. Blev bjuden på korvstroganoff och ris, det var smaskens. Även om Millie givetvis skulle bli jättearg precis när vi skulle äta :P Men det gick över efter lite mat. Sen gick vi ner på stan en sväng, hittade som alltid lite. Fy vilken bortskämd dotter jag kommer få, är ju så kul att köpa små fina kläder. Kul med trevligt sällskap på stan :)
Sen gick jag med dom hem, plockade in mig och Millie i bilen och så bar det av mot vårdcentralen för läkarkontroll på bvc. Satt där och väntade..och väntade.. Till sist knackade jag på den andra sköterskans dörr och frågade. Då kollade hon i min sköterskan bok, då hade hon skrivit fel tid på min lapp. För i hennes bok stog det 15.45, och på min lapp hade hon skrivit 16.45. Tråkigt!! Försökte säga till den andra sköterskan att jag gärna skulle vilja veta vad hon väger, men då sa hon bara att dom skulle ringa dagen därpå.
Men inte ringde dom igår inte, och inte idag heller :( Måste ringa dom imorrnbitti, för jag vill ju dit innan jul!

Igår höll jag mig hemma, Millie blev jättearg på förmiddagen så blev tvungen att ge mig ut på en promenad. Fy säger jag bara, det var det kallaste jag vart med om på länge. Blåste som bara den och var hur halt som helst. Blev varm choklad och rostade mackor när jag kom in igen efter 1½ timme ute i kylan. Mys :) O Millie var så snäll sen resten av dagen, låg på mitt bröst i soffan framför tvn och sov och myste.
Sen kom Oskars pappa hit och dom hjälptes åt att lägga golvvärmen och så. Carina kom lite senare och dom åkte ganska snart efter hon kommit. Då åkte vi till City Gross, var tvungna att ha blöjor o mat till lille skrutt.

Idag var ingen rolig dag..eller ja först var det bra. Dom var här och gjöt klart golvet, det blev bra.
Sen kom mina föräldrar hit. Mamma skulle passa Millie när pappa körde mig till sjukhuset i Motala. Fick ju en tid på gyn där, eftersom jag FORTFARANDE inte läkt. :( Och vädret var ju inget kul att köra i, så ville inte ha med mig Millie. Gjorde ont som tusan bara han kollade lite försiktigt, fy! Och det såg tydligen inte ut att vilja läka. Så jag ska opereras på måndag. Aldrig hört talas om nån som behövt operera sig efter förlossning. Typiskt mig att råka ut för nåt sånt. :( Hoppas verkligen det blir bra sen iallafall.

Nu ska vi nog plocka in lite disk i maskinen och förbereda oss för sängen. Kunde inte somna förrns halv 2-2 inatt och var tvungen att gå upp halv 8 eftersom golvkillarna kom då. Så är skapligt trött!
Godnatt från oss :)

Ååh förresten, när jag kom hem från Motala och sa hej till Millie så sken hon upp hur mycket som helst och började tjuttra o greja. Så söt :) Då blir man lite varm inuti.

Kall promenad

Idag fick jag som sagt vänta på golvvärmen. Den kom inte förrns halv 3. Hade tänkt gå ut och gå men ville ju inte gå innan den hade kommit och när den väl hade kommit så var det ju för mörkt. :(  Jag har varit så himla seg o småhängig idag. Ont i huvet, trött som bara den, yr och så har det kliat i ögonen.
Märktes på Millie att hon tyckte det var rätt tråkigt att bara sitta inne hela dagen. Så fort jag inte kollade på henne och pratade med henne blev hon lessen. Så vi var rätt trötta på varann när pappa Oskar kom hem. Så då tog han Millie en stund och alla blev nöjda och glada :)

Sen skulle han in och träna med sin bror vid 5, så då följde vi med. Tänkte att om han ska träna så kunde ju vi gå ut och gå under tiden. Fy vad kallt och halt det var!!! Men det blev en promenad på ca 1 timme ändå. Så skulle jag handla lite på ica, men det var så fruktansvärt mycket folk på parkeringen så jag gick till kvarnen istället. Mötte mamma och hon skulle med handla, så jag gick med dit efteråt och väntade på Oskar.

Kvällen här hemma har blivit köttfärsås och makaroner. Sen nu kollar vi på Ullared haha, man kan ju bara inte hålla sig för skratt när Maggan och Gittan drar igång och skrattar båda två. :D
Däremot Mattias och hans mamma håller jag på att bli knäpp på :P

Imorrn ska vi som sagt till Madde och Leia vid 11. Sen blir det bvc och läkarkontroll för Millie vid halv 5.

Nu ska jag duscha :)

sovmorgon :)

Igår tog vi sovmorgon, Millie hade tålamod att ligga i sängen ända tills 11. Det var mysigt :)
Sen åt vi frukost i lugn och ro, sen bar det av inåt stan. Oskar skulle spela på nåt trav som han och Ante skulle kolla på ihop, så det gjorde han. Sen åkte han direkt till Ante och jag fortsatte gå lite på stan själv. Hittade julklappar till Thuva och Theodor. Sen köpte jag ett par tights till mig och ett par till Millie, likadana som mammas ;)
Efter det gick jag till mina föräldrar, tvättade lite och sen kom min syster, Jörgen, Thuva och Theo dit. Dom hade med sig lite kinamat som vi åt, smaskigt :) Lite senare kom Oskar dit och ja vi umgicks, syster med familj åkte vid ca 6 och vi blev visst kvar ända till 21. Sen hade vi myskväll med lite tända ljus här hemma.

Idag blev det med sovmorgon, undra om hon förstår att det är helg ;)
Sen städade vi för fulla muggar, Oskar fixade även lite som var tvunget i badrummet innan golvvärmen ska dit. Jag sorterade bland Millies kläder, massa för smått som jag fick lägga undan och så gick jag igenom allt jag fått låna av min syster i strl 62/68. Blev 3 fulla byrålådor av bara lånekläder ;) Så hon har visst lite att ha på sig den lilla damen, ändå kan jag inte låta bli att köpa lite haha.

Imorrn ska jag vänta hemma på att golvvärmen ska bli levererad, jag hoppas den kommer tidigt. Är så tråkigt att vara låst hemma på nåt sätt.. Annars har jag inget emot att vara hemma bara, men bara för att man MÅSTE vara hemma så känns det jobbigare :P
Tisdag bestämde Madde och jag precis nyss här att vi ska ses, trevligt :)
Sen håller jag tummarna för att vi kan ta kortet till tidningen denna vecka!! Oskar har velat klippa sig innan och det har inte hunnit bli av än. Hoppas dom inte har julstängt.

Nu ska jag plocka iordning lite innan Millsan vill ha mat och sova.
Godnatt från oss :)



Haha sötnos, hon skulle prova en mössa som jag hade när jag var liten.



Nöjd o glad bredvid kissen, katten var inte riktigt lika glad sekunden efter kortet



Hon har alltid armarna på nåt sätt, ofta så här



uppdatering

Onsdagen blev en väldigt bra dag! Var ju på återbesöket först..gick väl sådär. Förstår inte vad det är för fel, och det förstod inte barnmorskan heller. Hon fick hämta en kollega och ingen av dom förstod riktigt.. Fick strikta order om hur jag skulle göra och om det inte var bättre innan onsdag så var jag tvungen att komma tillbaka!

Sen bar det av till Tranås, hämtade upp Malin och vi åkte hem till Isabella och Lucas. Dom bor ju så fint och mysigt, Isabella är verkligen händig och pysslig. Fick gott fika som hon hade gjort själv, sen pratade vi massa o kollade runt lite. Efter det så begav vi oss ner till stan. Var längesen jag gick på stan i Tranås, är ju verkligen mysigt där!! Alla inredningsaffärer har så fina grejer och så har dom mycket roligare affärer än vad Mjölby har. Hittade 3 bodysar till Millie i en affär som heter Anna&Axel. Sen i en affär som heter Inne så köpte jag en mjukis-skallra som såg ut som en liten prinsessa, en vitt stenhjärta, en typ liten krans till dörren och lite smått och gott. Tror det var allt jag köpte.
Tänkte lägga in bilder, men har inte orkar fixa med det än. Kanske kommer imorrn ;)


Igår så kom dom hit och gjöt golvet till badrummet, så då var jag tvungen att hålla mig hemma. Oskar hade ju sagt att han trodde att dom skulle komma vid ca 9. Så jag hade ställt klockan på 8.08, 8.05 ringer det på dörren. En rejält yrvaken Ella flyger upp och öppnar dörren. Dom verkade tycka det var rätt kul hmm.. :P
Det blev bra iallafall och snabba var dom. Min syster kom förbi en jättesnabbis, mest för att hon var tvungen att byta blöja på Theo innan hon skulle vidare. Hon undrade om jag ville komma dagen efter och baka lussebullar.

Och så blev det, så idag åkte jag dit vid ca 12.. :) Vi pratade och bakade lussebullar, eller kisselussar som Thuva sa haha. Även kattbullar fick dom heta. Thuva var jätteduktig, hon gjorde 8 egna. Blev väldigt många russin på dom ;) Sen ville hon sitta hos mig och äta och det var klart hon fick! Mysigt att träffa dom alla 3 lite.
När jag kom hem hade Oskar gjort hemmagjord kebabtallrik, så gott så!
Och nu kollar vi på Idol finalen.
Morgondagen eller söndag har jag ingen aning om vad det blir än, mina föräldrar ska lägga klinker i källaren så Oskar kanske skulle dit och hjälpa till lite. Vi får se vad som händer :)

Om 26 timmar och 10 minuter kommer Emilie till Sverige :)

Julbord x 2

Blev ingen tid riktigt till att skriva i helgen eller igår så det blir en liten uppdatering idag istället.

Lördagen var först väldigt lugn, Oskar fick sova ut endel. Vi åkte in emot stan för han skulle till systemet och sen behövde vi handla lite mat. På vägen hem fick vi lust att åka en sväng, Millie trivs ju så himla bra i bilen. Så vi åkte till Klockrike och Oskar visade huset han bodde i när han var liten och lite så. Han hade för sig att det inte var alls långt haha, var en ganska bra bit kan jag säga!!


Snuttan sover så sött på våran lilla bilfärd



När vi kom igen blev katten så glad att hon hoppade in i bilen när Oskar öppnade dörren


Lördagskvällen skulle ju både Oskar och jag iväg, så vi åt lite mat och började göra oss iordning lite. Kändes kul att få göra sig lite fin, blir ju inte varje dag nu direkt haha. Går runt i min kräkiga fleecetröja och mysbyxor hemma, inte varje dag ska jag väl tillägga ;) Men idag iallafall.


En iordning gjord mamma.

Var iallafall kul att träffa alla kollegor och ja, det blev en bra kväll. Mitt första julbord på resaturang. Fast jag ringde rätt ofta till mamma och pappa för att höra efter kan jag erkänna. Fick nästan tårar i ögonen en gång när jag tog upp min mobil och såg kortet på henne, min lilla Millie. Hon hade iallafall skött sig felfritt hos sin mormor och morfar, snällt av dom att passa henne lite.
Min chef var så gullig med, hon kramade mig säkert 5 gånger och sa att hon saknade mig på jobbet. O när hon fick se kortet när Millie ler så började hon gråta, hon tycker att hon är så söt. Då blir man lite rörd.


Tog typ bara ett kort i lördags och då hade det inte hunnit bli så livat. Men väldigt bra liveband måste jag säga, Debbie och Lasse tror jag dom hette.


Söndagen sen blev ganska lugn till en början, vi plockade in lite ren tvätt, plockade upp lite grejer och ställde iordning lite i ett rum. Skönt att få lite gjort! Sen bestämde vi oss för att åka till Malexander. Oskar skulle köra ner sin motorcykel dit för att ställa in den mer säkert. Inte världens bästa väder att åka motorcykel i! Typ 1+ och lite småhalt. Han fick köra jättesakta hela vägen. När vi kom till Malex så fick jag mitt andra julbord haha. Måste faktiskt säga att Oskars föräldrars restaurang hade snäppet godare! Även om jag inte gillar så mycket på julbord, varken sill eller jansson faller mig i smaken. Blir typ prinskorv, köttbullar, omelett och lax.
Sen var vi med en stund hem till dom, satt framför brasan och myste. Millie fick träffa farmor och farfar lite, o farbror förstås.
På kvällen när vi kom hem så såg vi Flickan som lekte med elden. Bra måste jag säga, men man är ju rätt sugen på nästa nu!


Lyckades fånga ett litet flin :)


Igår så började dagen med att det kom hit en kille från vårat försäkringsbolag och gjorde en besiktning. Allt var bara bra förutom att vi inte hade nåt brandlarm, så det fick vi ett av honom :)
Klockan 12 ungefär så åkte Millie och jag hem till Madde och Leia där det blev en väldigt trevlig eftermiddag. Fick hembakade lussebullar och kakor som var väldigt gott. Blev massa prat och det var mysigt att spendera en ruggig eftermiddag i deras mysiga vardagsrum. Gör jag gärna om nån dag!
Efter det åkte vi en sväng till mina föräldrar och lånade skrivaren. Oskar kom dit med efter han hade varit och tränat. Sen bytte vi bil så han åka hem med Millsan och började med maten och jag åkte och handlade lite jox. Var väldigt skönt att komma hem till färdiglagad mat, duktig kille det där :)

Idag har jag badat Millie och ätit lite risalamalta som vi fick av Oskars föräldrar, aldrig smakat innan i år. Ganska gott ändå måste jag säga, i lagom mängd. Idag ska jag verkligen gå ut och gå!! Men usch vad det är svårt att ta tag i det när man ska gå själv. Inte lika kul heller ju :P

Hejsålänge

tand

Ja, jag har trott det ett tag. Men igår såg jag det, Millie börjar få en liten tand därnere. Inte lustigt hon är gnällig pluttan. Sticker upp nåt litet hårt vitt, kan ju inte vara mycket annat. Inte jättevanligt vid 6 veckors ålder direkt. Vi får väl se hur det fortsätter.

Idag kommer det nån kille som ska kolla badrummet därnere, han ska se vad det ungefär kommer kosta att gjuta golvet där. Hoppas det inte är alldeles för dyrt, om det är ett rimligt pris så skulle han börja gjuta nästa vecka tror jag. Fast Oskar får ta emot honom och prata med honom för jag är inget bra på sånt där haha.
Sen ikväll skulle Oskars syster Emmy komma förbi en sväng :)

Imorrnkväll ska jag med jobbet på julbord i Linköping, ska bli kul att träffa alla lite :) Millsan ska vara hos mormor och morfar så pappa får en egenkväll. Tänkte först jag skulle smakat nån alkohol ikväll, men har ångrat mig tror jag. Känner att jag vill kunna komma hem närsom och nej, hon är för liten än. Jag kanske saknar henne så mycket att jag bara vill hem!

Nehe inte mycket annat på schemat så ska väl försöka plocka upp lite grejer om fröken tillåter.



ruggigt

Igår var Isabella och hennes Lucas här, det var trevligt. Stor hade han blivit, snart ett halvår ju! Tyckte jag helt plötsligt att Millie är ganska liten igen haha.
Sen kom Oskar hem och började sätta upp handtag i köket. Väldigt skönt, har varit ganska bökigt att få upp dom lversta lådorna.
På kvällen sen så plockade jag upp Madde och vi åkte ner en sväng till stan där det var långöppet. Båda Millie och Leia var hemma hos sina pappor. Kändes lite skumt, första gången jag var själv så, utan både Oskar o Millie sen hon kom. Fast lite skönt var det allt med. Kul o ses lite med :)

Idag är jag väldigt seg. Samtidigt som jag känner att jag skulle vilja hitta på nåt så vill jag samtidigt bara ligga i soffan under en filt hela dagen. Malins katt hade skadat sig lite eller nåt så jag kanske ska hjälpa henne till veterinären. Vi skulle höras vid ca 2.
Kanske skulle ge mig ut och gå en långrunda här, så fruktansvärt kallt bara. Fryser av bara tanken. Men Millie är så himla gnällig idag så jag kommer nog inte stå ut med att sitta inne. Bara kräks upp all mat och inget är bra nästan.

Nu ringde Malin, klockan 2 skulle jag hjälpa henne till veterinären.

Tror jag åker in till Mjölby och går, så kan jag köra en tvätt hos mamma o pappa sen med. Våran maskin funkar ju inte än, och tvätt blir det!!!

Hej sålänge

RSS 2.0