Måndag

Idag blev det visst en liten shoppingdag, jag som hade stopp med stora bokstäver den här månaden. Tur februari är kort så det går snabbare till nästa pengar ;)

Efter jag lämnade Millie på förskolan så åkte jag o Milton in till stan. Parkerade på taket och tog en sväng på bokrean där jag hittade ett fint Lotto som Millie ska få nångång. Köpte även en bok till mig om att få sina barn trygga, råd hur man tacklar trots och humör och lite tips om allt möjligt. Verkar bra!

Sen tog jag lillpärten i vagnen och gick till Bremers. Ville kolla på lite tapeter. Och shiiit vad mycket fina tapeter det finns alltså!! Vill köpa allt nu! Känns långt till 1 juli när vi får vårat nya hus och kan börja! Här är nya huset :


Gick sen vidare mot Netto, dom brukar ju alltid få in lite kul och fint på måndagar som brukar ta slut typ samma dag. Så tänkte jag skulle hinna om det var nåt fint, fast det var inget speciellt direkt. Köpte en ängel som jag tyckte var fin :) Och även 10pack strumpor till Milton som jag tyckte var fina o billiga!

Sen gick jag en sväng till mamma och pappa för att säga hej och passa på att ge Milton mat o ny blöja. Så det blev en lång promenad, skönt!

Mot Hogstad för att hämta Millie och sen hann vi bara vara hemma en liten stund innan Oskar kom från jobbet och då drog vi iväg till Linköping. Han fick presentkort bland annat när han fyllde så han köpte nån stor kompressor som tydligen var superduper, lika svårt för mig att förstå mig på det där som för honom att förstå sig på mig och mina barnvagnar ;)
Blev även en snabbis på Lager 157 där det blev en tröja till mig och en pyjamas och ett set till lilleman!











Helgen

I lördags hade vi kalas för Oskar som fyllde 28 år i fredags. Vi blev ganska många, kul att så många kan komma :) Och mycket fint fick han!
Våran kära 4 åring tog det hela lite mindre bra bara tyvärr. Vet inte vad som händer i hennes lilla huvud och kropp ibland. Hon blev så jäkla arg. Dum mot kusinerna, katig och tjurig. Så tråkigt :(
Samtidigt som jag blir så jäkla arg och ledsen på henne tycker jag synd om henne för hon mår ju inte bra efter hon betett sig sådär tokigt. Men som både min pappa o svärfar sa, det blir nog bättre med tiden.
Hoppas tiden går fort just för den sakens skull ;)

Söndagen jobbade jag och sen blev det slappande i soffan, superskönt! :)


Barnens grattishälsning till pappa i fredags :)


Oskar gillar inte riktigt att få kläder, vilket han oftast får från mig ;) I år köpte jag annat, men la det i klädkartonger haha. Han fick öl, snus, nötter, vingummi och ett fint borrset. Verkade uppskattat iallafall :)






RSS 2.0