28/1-10

Blev ingen träff med Dessa igår då båda tyckte det var för träligt väder att ge sig ut i. Plus att jag var rätt förkyld.
Var så lustigt för jag drömde natten mellan tisdag och onsdag att jag hade så himla ont i halsen, och så hade jag det när jag vaknade. Kände inget innan jag somnade. Skumt!

Var hos mina föräldrar en stund, träffade syster med barn och så. Sen på vägen hem var jag tvungen att köpa kattsand, så jag stannade till på Lidl. Kunde ju inte låta bli att går förbi barnhyllan, tror tusan jag blivit beroende av att kolla på den i varenda affär haha.
Köpte lite banangröt och ett par burkar från 4 månader iallafall. Är ju ett tag kvar iochförsig, men jag blev sugen på att köpa lite.

Och så idag, var det återbesök i Motala, igen. Ja vi får se vart detta slutar egentligen. Dom vet inte vad dom ska göra med mig :P Tydligen väldigt ovanligt att det ska ta så här lång tid att läka.
Mamma var snäll och kom hem hit och passade Millie, medan pappa skjutsade mig till Motala.
Tur man har föräldrar alltså! Speciellt som ställer upp mycket.

Ikväll är det babysim igen, Malin kanske skulle följa med och kolla på ;)

Tror inte det blir Linköping imorrn, skulle mest åkt för att jag skulle lämna tillbaka en jacka som jag köpt. Men det gjorde jag idag på H&M i Motala.
Ååh igår förresten. Skulle ladda upp kort på fuji för att framkalla, var ju 100 kort gratis bara ett tag till. Försökte ju förra veckan men då hade jag glömt att kryssa i en grej så fick bara hem dom förstoringarna jag beställt.
Så jag försökte som sagt igårkväll, hade lagt in alla vid halv 11. Sen skulle sidan registera bilderna typ, och så la internet av när det nästan var klart :( Försökte på nytt och samma sak hände, gång på gång. Men envis som jag är ville jag inte ge upp, så till sist gick det!! Hade gett upp och stängt av allt annat, men så tänkte jag ge det ett sista försök ändå. 01.10 kunde jag äntligen stänga av datorn. Puh. Nu hoppas jag verkligen jag får några kort!

Nu ska jag springa ner och ta upp nåt kött!

Hej svej

25/1-10

Idag var det babysång igen :) Rätt roligt och mysigt faktiskt! Kändes lugnare den här gången, tror det var att vi kom dit i så god tid. Kändes som att det gjorde mycket. Funderade imorse när jag vaknade om jag skulle orkat ta mig upp till den babysångstiden som är vid 9 istället. Men just imorse tror jag inte det hade gått :P
Så kul med för det märks att Leia och Millie börjar känna igen varann. Så gulliga! Även att Millie känner igen Madde märks, lägger av ett flin rätt fort. Tror även Leia känner igen mig lite, ibland ;)

Kvällen har varit rätt gnällig för fröken. Hon var hur trött som helst men ville inte riktigt komma till ro, nu sover hon som en stock iallafall. Tyvärr är det bredvid här i soffan. Så måste byta blöja och sen är det mat-time innan riktiga nattsömnen. Imorse kors i taket sov hon ända till 8 och vaknade bara nöjd och glad. Väntade en stund innan jag tog upp henne, hörde massa smackande så jag gick och kollade. Då hade hon hittat sin tumme haha, supernöjd. Så fick jag världens största flin, bättre än så kan nog inte en morgon vara.
Hon fick lite käk sen somnade vi om båda två till 10. :)

Imorgon var vi nog hembjudna till mina föräldrar, syster med familj skulle troligtvis dit med. Nice!
Resten av veckan bjuder än så länge bara på babysim och eventuellt nån Linköpingsresa. Onsdagkväll kanske jag ska försöka träffa Dessa med :)

Pratade nyss med en gammal vän som jag inte träffat på väldigt länge. Vi pratade om att jag kanske skulle komma hem till henne nästa onsdag. Kul!

Nej, nu är det sängdags. Godnatt :)


Lillfisan i våran säng häromdagen





Leia och Millie idag :)




23/1-10

Kvällen igår hos Emilie och Calle var jättetrevlig :) Blev bjudna på Flygande Jakob, utan banan, eftersom ingen av oss gillar banan i just den maträtten. Blev väldigt gott. Calle och Oskar drack lite och hade kul haha. Emilie, jag och Millie satt och myste i soffan framför Let's Dance. Vi blev kvar ganska länge.

Och idag skulle Oskar lägga golvet i vardagsrummet. Det låter väldigt högt både när man sågar och bankar ihop golvet. Så vi blev "utsparkade" till kl 19. :P
Så först åkte Millie och jag in till Mjölby city. Gick en sväng på Happy, köpte en grej till Theo och en till Thuva, som tack för lånet för alla kläder jag får låna. Sen gick jag in på Lindex, var ju ta 2 betala för 1 på all rea. Jag är i stort behov av en bh då kroppen inte riktigt är sig lik. Brösten har väl krympt till det lilla dom var innan graviditeten, men jag är ju större runtom liksom. Så mina gamla passar inte riktigt.
Provade säkert 15 olika, usch säger jag, hatar att prova bh:ar. Speciellt när jag är själv på stan och måste klä på mig och springa och leta nya och speciellt när jag dessutom är själv med Millie. Hon låg snällt och sov som tur var :) Hittade till slut 2 stycken, dom var väl inga drömmodeller. Men 2 stycken för 89 kr är svårt att slå.
Köpte även en frottémorgonrock till Millie som kommer vara kanon på babysimmet och en kofta som jag då fick på köpet.

Klockan blev strax 15 och då skulle jag och Lisa mötas för att ta en fika på Gusto :) Var verkligen längesen vi sågs. Haha jag var så himla snurrig, vi satt och pratade massa och Millie sov för fullt. Så jag glömde bort att hon var med vettu, så när hon börja gnälla så dröjde det innan jag fattade att det var jag som skulle göra nåt åt det. Jösses haha. Var kanske knappt en halvminut men ändå :P
Var kul att träffas iallafall! Synd att det blir så sällan.

När vi var klara så kom pappa förbi och han och jag gick tillsammans till farmor och hälsade på en snabbis. Sen gick vi hem till mamma och pappa. Dom skulle iväg kl 6. Så dom gjorde sig iordning och så skjutsade jag bort dom. Sen åkte jag och handlade lite mat.
Väl hemma så hade Oskar hunnit lägga väldigt mycket, han ska försöka bli klar imorgon :)

Nu ska vi kolla lite på Beck - Spår i mörker som går på tv. Tack vare den hatar jag att åka tunnelbana. Får se om vi kanske gå och lägger oss istället. Blivit sent 2 nätter i rad, och när jag inte får tillräckligt med sömn blir jag så himla hängig.
Imorgon vet jag inte var Millie och jag ska ta vägen när det är golvläggning. Tycker så synd om hennes små öron om vi är kvar hemma. Vi får väl gå ut och gå och gå och gå.. :P haha nej, nåt ska vi nog kunna göra.

21/1-10

Idag så blev det sovmorgon i huset, Millie sov först ända till halv 8. Sen somnade hon om bredvid mig, sov båda två till halv 10. Underbart och mysigt :)

Vid strax efter 11 kom min syster med Theo. Kul att se dom, var lite småstressad eftersom Madde och Leia skulle komma snart med. Så det blev lite osocialt, får åka hem till dom nån dag snart och umgås mer :)
Sen kom som sagt Madde och Leia. Vet inte varför men blir alltid lite nervös när folk kommer hem till en, om det är första gången sådär. Men det gick ju bra ;) Satt i varsin soffa och pratade massa, som vanligt. Går alltid att tjuttra om nåt! Madde var ju så gullig och hade bakat en kladdkaka, supergott verkligen! Leia var så lugn och glad hela dagen.
Millie var lite gnällig, men tror det är efter sprutorna. Sen har hon kräkts nåt fruktansvärt hela dagen. Vet inte om det är därifrån med.

Vid femtiden bar det av mot Boxholm och babysim. Faktiskt rätt mysigt, men jag hade en himla huvudvärk och var trött så jag var inte så pepp innan. Men när vi väl bytt om, duschat och kom ut i simhallen mådde jag bättre. Och hon gillar det verkligen, ser ut att njuta. Tråkigt att jag ännu inte får vara med att bada, men snart så hoppas jag! Hade bikini på mig idag iallafall så jag kunde vara bredvid och sen duscha med henne innan och efter.
Gick väldigt bra, lyckades ta lite fina kort med :)
Och oj så snäll hon var i duschen efteråt, är ju som blå mjuka mattor dom ligger på på golvet. Är rätt kallt så förstår om hon skulle gråta. Men nej, hon låg bara och kollade, nästan log ibland. Min lilla Milliemys.
Nog med beröm ;)
Träffade ju Emilie i simhallen, hon jobbar ju varje torsdag till 22. Fick jag lära mig idag ;) Blev ditbjudna imorrnkväll, trevligt trevligt!!

Efter simmet så skulle Oskar tvätta bilen, eftersom den ska besiktas imorrn. Håller verkligen tummarna att den går igenom, men det tror jag. Iallafalla så satt Millie och jag kvar i bilen, tyckte det såg ut som om hon tog i massa. Så när tvätten var klar och vi skulle åka och köpa lite mat så hoppade jag av med Millie hos mamma o pappa så jag kunde byta blöja. Men nehe då, det var falskt alarm. Dom blev iallafall glada för lite besök. :)
Jag som försöker vara någorlunda nyttig, (gick ju sådär när Madde var här ;)) men jag beställde iallafall en kycklingsallad istället. Tycker den är så god på stationen när det är ananas,banan, sallad och kyckling.

Nu är vi trötta här i huset och ska lägga oss. Oskar har nog redan somnat och Millie sover bredvid mig i soffan. Måste ju dumt nog väcka henne snart för att byta blöja innan natten. Så hoppas vi på sovmorgon imorrn med ;)
När Oskar slutar bär det av mot Linköping, IGEN. Ska hämta tapeter och lite så.
Sen ska vi ju som sagt till Emilie och Calle :)

Godnatt!


Lite bilder från plurret idag :)









3 månader

Får bli ett lite kort inlägg idag. Har endel att greja med och så är jag trött med.

Idag är ju min lilla mys 3 månader!! Fort går det. Och växer, DET gör hon! Var ju på bvc idag, var ju vaccindags. När hon fick den första sprutan så stannade hon upp nån sekund men fortsatte sen tugga på händerna. När den andra stacks in så började tårarna komma nästan direkt. Dom säger ju att den gör ondare och det märktes ju! Men efter lite pussar och kramar från mamma och en napp i munnen så var allt bra igen.
Förutom att hon sovit mycket idag och varit lite gnälligare så verkar det lugnt.
Och så till längd och vikt.. :P Hon hade gått upp en hel del. Så nu väger hon 6540g och är 62cm. Men hon låg precis lagom på kurvan. Däremot hade tydligen hennes huvud växt onormalt fort... Lustigt tycker jag då jag hört andra som haft samma den åldern. Hon skulle prata med nån läkare så vi får väl se.
Är nog ingen fara. Usch så är alltid min inställning, oroar mig nog lite för lite ibland :(
Nej, men den här gången är det nog ingen fara.

Efter bvc åkte vi till Malin där vi spenderade större delen av dagen :) Åt lite mackor, apelsin och fika. Pratade massor och hade trevligt!
Sen blev det en sväng förbi mamma och pappa. Sen hem till Oskar som hade målat taket en gång till och runt fönstrena i det blivande vardagsrummet. Blir så fint så :)

Imorrn kommer min syster förbi en snabbis med Theo, sen kommer Madde och Leia :)

Berättar mer om det imorrn, är nämligen lite akut med mat till Millie just nu ;)
Godnatt!!

18/1-10

Igår provade jag att duscha med Millie, tänkte att det kanske kunde gå bättre än baljan. Och ja..arg var hon inte direkt.. Men hon gillade det ju inte direkt kan jag inte påstå. Svårt var det med! Hade nog aldrig lyckats om det inte var för att Oskar stog precis utanför hela tiden. På torsdag är det ju babysim igen med :)

Idag började dagen med att jag duschade och grejade. Sen gjorde vi oss klara för att åka till Madde och Leia :) Var nåt fruktansvärt tjock is på bilen idag så det tog en evighet att få bort.
Jag var fortfarande så himla seg när vi kom dit, hade ont i huvet och kände mig allmänt osocial. Även fast jag tycker det är kul att komma dit. Vi gjorde iallafall lite mat, potatisgratäng och så hade Rikard marinerat fläskfilé dagen innan, väldigt god!!

Vi begav oss sen av mot stationen där vi skulle möta Malin & Ewelyn och det gjorde vi och så gick vi tillsammans till församlingshemmet där det skulle bli babysång.
Och tjosan vad det var många som var där! Trodde inte det fanns så många bebisar i Mjölby :P Var ca 30st barn mellan 0-1år. Jösses, först var det rätt lugnt men det blev mer och mer liv haha. Var absolut helt slut när vi gick därifrån. Fast det var ju ändå mysigt :)
Kul att se lilla Ewelyn utanför vagnen med, för liten, det är hon verkligen. Hon är ju ändå äldre än Millie, men oj så liten, och söt förstås! Hoppas man får se henne nån mer gång. Och mamman med förstås :)

När vi kom hem så bara satte jag mig ner och pustade ut en stund. Oskar började med maten, korvstroganoff och ris stog på menyn. Sen kom Oskars föräldrar förbi. Dom hade varit i Helsingborg i helgen och då hade dom varit i en Polarn & Pyret affär. Så var dom så snälla så dom hade köpt en 3månaders present till Millie. Svarta tights, röd tröja o så en kofta till som var svart med röda hjärtan. Så fint så :)

Nu sitter vi och slappar framför tvn, kollar på familjen Annorlunda. Gud jag skulle få panik om jag hade så många barn, speciellt om jag skulle få för mig att måla ett rum med allihopa. Fy tusan.
O hon som är höggravid och ensam hemma med 7 barn! Jag tycker det var jobbigt nog att vara gravid och vara själv hemma haha.

Imorrn är det lugnt, onsdag är det sprutdags för min lilla snutt. Försöker att inte tänka på det så jag inte ska bli nervös. Kommer nog gå bra! Håller tummarna för det iallafall.
Sen skulle nog Madde och Leia följa med hem hit, dom har ju inte varit här än. Men Leia var lite hängig idag så vi får se, hoppas hon inte blir sjuk. Vore ju kul att få träffa dom :)

Nu ska jag kolla igenom lite kläder jag fått låna av min syster. :)



Millie med sin kära snuttis


Sötnos...



...o hennes lilla fot :)

Natti!


16/1-10

Igår så skulle mina föräldrar, min syster med barn och jag till Öb för lite ärenden. Så vi möttes från olika håll där vid tolvtiden. Jag köpte inte jättemycket, hade kollat i bladet på några mattor men dom var ju pyttesmå.
Var kul att ses alla iallafall. Åt lite på fiket där, kan jag verkligen rekomendera, väldigt gott!
Millie lyckades ju bajsa därinne, så skulle jag gå o byta på henne och himla öb hade ju inget skötbord! Usch vad det blir knöligt då, men vi gjorde det bästa av det så efter en stund så var hon ren och fin igen.

Nästan direkt när vi kom hem sen så skulle vi ju åka med Oskar till Linköping. Beställde lite tapet på K-Rauta, världens beslutsångest. Tänker om det blir tråkigt, men nej, vi hoppas på att det blir fint!
Sen köpte vi en toalettstol, tråkiga pengar :P
Efter det bar det av till ikano, så gick vi till Lekia. Har ju kollat länge på en bilbarnstol till Millie där när dom är ett halvår så måste dom ju byta. Så fanns det en så himla billig där, gick in för jag vet ju var den brukar stå. Så var den borta!! Sist jag var där så sa dom att dom bara skulle ha det priset tills stolarna var slut. Skit också tänkte jag. Men så frågade jag ändå. Och då hade dom några på lagret :D Så den slog vi till på.
Blev även en snabbis på H&M, hittade en barbapappa tröja till Millie på rean och även ett par fina byxor. Dom var iofs i 86 haha.. Märkte jag mnär jag kom hem, men det växer hon ju i ;)
Efter det så blev det ikea. Matstol till Millie för presentkortet hon fick i julklapp, även lite haklappar och leksaker.

Sen var vi helt slut och ville bara hem.. Oskar var jättetrött och jag mådde illa.
När vi kom hem skulle vi äta, men jag fick typ inte i mig nåt.
Alla 3 slocknade vid 22 i sofforna. Jag vaknade vid 5 av att Millie var hungrig, så vi gick ner och la oss i sängen. Var omöjligt att få liv i Oskar så han fick ligga kvar. Vid 9 var vi alla vakna iallafall.
Oskar bytte ut toalettstolen, blev allt lite finare. :) Sen fick han för sig att han skulle slipa, så han åkte in o köpte slippapper.
Så nu försöker jag söva Millie, samtidigt som han slipar därnere(låter HÖGT!) och dessutom mår jag fortfarande väldigt illa. Toppen!

Nej nu ska jag lägga mig i soffan, kanske skriver mer senare eller nåt :)
Hej!

14/1-10

Nu var det ett tag sen igen ;)

Måndagen var Millie och jag hos Madde & Leia. Mysigt som vanligt! Vi bestämde oss för att gå en runda, mötte även upp Malin & Ewelyn. Kul att se dom, var ju bra längesen nu. Bara sett Ewelyn i vagn med, ska bli kul att få se henne "på riktigt" på babysången.
Sen skulle Madde kolla på en lägenhet och jag skulle hem.

Tisdagen var det ju dags för återbesök i Motala igen. Min snälla mamma följde med, passade Millie medan jag var inne. Hade blivit lite bättre sen förra veckan men hon tror det tar minst ett par veckor till innan jag kommer sluta ha ont. Tråkigt... :( Ringde gravidförsäkringen med, tänkte att sånt här problem borde ju ingå.
Men nehedå. Om jag hade haft en bristning av grad 4 (inte vanligt) eller förlorat över 2 liter blod (också ovanligt), då hade jag fått 1500 kr. Hon tyckte jag skulle ringa min vanliga försäkring. Så jag ringde trygg hansa, skulle få 109 kr, för den dagen jag hade legat inne för operationen.
Känns ju verkligen som en stor ersättning för lidandet. Hmm. Jaja, bara att hoppas på att det blir bra nu.
Efter sjukhuset åkte vi ner en snabbis till stan i Motala, kul att gå lite i en stad man inte är så ofta i. Köpte en torkställning till nappflaskorna, en haklapp typ och sen 2 byxor till Millie på rean.

Onsdagen bar det först av till Tranås. Millie och jag skulle hälsa på Isabella och Lucas. Han har lärt sig så mycket nytt varje gång man ser honom :) Igår låg han på mage sen helt plöstligt så satt han upp igen. Så söt så! 7 månader blev han ju idag. Blev bjuden på pasta och baconsås, väldigt smaskigt. Satt och pratade massa och ja, det var trevligt :)
Direkt när vi kom hem så skulle vi åka till min syster med familj. Theodor och min pappa heter ju Knut i andranamn och det var ju deras namnsdag så vi var ditbjudna på middag. Kajsa hade gjort jättefint med förrätt och varmrätt och efterrätt och sen ost & kex.
Thuva var så glad för besök så hon tjuttrade nästan hela tiden haha. Jag fick borsta tänderna på henne, inte lätt när man inte är van så det var bra övning ;) Körde lite Guitar Hero och hade allmänt trevligt så det blev sent.

Idag åkte vi till Madde & Leia :) Leia hade ju haft tråkigt humör i 2 dagar men idag var hon så snäll och söt så! Däremot var Millie väldigt jobbig!! Vet inte vad det var med henne, aldrig hört henne skrika så högt och så länge nånsin förut. Ingenting hjälpte så stor del av dagen var Madde och jag i varsitt rum :P
Skulle göra lite mat för att prova om det hjälpte och då satt Millie hos Madde, då blev hon precis tyst. Hon är duktig hon :) Men så när hon såg mig så blev det lika hemskt igen, då känner man sig omtyckt. Till slut satte jag henne i bilbarnstolen och vaggade lite, då somnade hon direkt. Lilla stackarn. Förstår inte att det ska vara så svårt att somna när man är trött.
Efter det gick det iallafall lite bättre :) Fick smaskig tårta med av Madde. Och så hjälptes vi åt med att prova sittdelen på Maddes vagn, tyckte den såg rätt fin ut ändå. Men hon såg allt bra liten ut Leia, när hon provade den.

Vid 4-tiden åkte Millie och jag till mina föräldrar och Oskar kom med dit, vi blev bjudna på mat innan vi skulle åka till babysimmet. Vi har inte hittat Oskars badbyxor än efter flytten och jag får ju inte bada än så mormor ställde upp även idag :) Så synd att jag inte fick bada, det såg så mysigt ut.
Var ju nervös innan, eftersom hon hatar att bada hemma trodde jag det skulle gå åt skogen. Speciellt eftersom hon var skapligt arg tidigare på dan.
Men det gick faktiskt kanon! :) Är glad att vi började nu ändå.

Imorgon måste vi åka till Linköping för massa olika ärenden. Sådär-kul när det är så mycket man ska hinna. Men det blir nog bra. Helgen är ännu inte planerad, vi får se :)

Glömde ju tyvärr både kameran och mobilen, så det blev inga kort på Millie i vattnet idag :(
Men några andra från imorse tänkte jag lägga in..





Haha hon var så söt och låg och pratade massa med elefanten :)

Godnatt från oss!

10/01-10

Idag är jag inte på topp :( Ont i huvet, jättetrött och inte lust med nåt. Och Millie har varit gnällig och bara velat vara i min famn hela dagen. Så det blir nog sängen tidigt idag, ska försöka se Johan Falk filmen nu.

Igår var jag och Millie hos Dessa i Mantorp, väldigt trevligt. Fick lite fika och vi satt och pratade massa. Sen bestämde vi oss för att gå en sväng och kolla deras nya lägenhet. Men fy attan, det var så kallt att vi frös som tokar. Så det blev en snabbrunda. När vi kom in gjorde hon varm choklad, gott och mysigt efter kylan.

Träffade även Nisse när jag skulle parkera utanför Dessa. Det var kul!! Inte sett honom på evigheter. Lite saknar man allt alla gamla vänner.

Efter Mantorp bar det av mot Mjölby och hem till Calle och Emilie. :) Skjutsade Calle och Oskar till Emil och Erik, dom skulle ha lite killkväll. Emilie och jag köpte lite mat och åkte sen hem och kollade på Robinson först sen en Beckfilm. Hade riktigt mysigt :) Emilie var "barnvakt" typ hela kvällen, jag gjorde lite fruktsallad och ja vi hade det bara mysigt och skönt.

Imorrn är det änsålänge inget på schemat. Vi får se...
Blir ett kort inlägg idag.. ska se filmen. Och så vill mitt dunkade huvud gärna lägga sig ner.
Godnatt :)

7/1-10

Igår var vi ju som sagt hos Oskars mormor och morfar. Innan vi åkte dit så badade jag Millie, och gud vad hon ogillar att bada. Gallskrik jämt. Jag hoppas verkligen att babysimmet kommer göra gott. Hon borde ju liksom vänja sig, jobbigt om hon ska gråta varje gång man ska bada/duscha i framtiden.
Och när vi kommit hem från hans morföräldrar så plockade jag bort alla julgrejer. Rätt skönt faktiskt :)
Vi har ju haft en stjärna som varit tänd hela tiden i sovrummet, även nätterna, för att jag ska se när hon gråter eller jag ska upp och mata henne och så. Sen när jag bytte lampa igår så blev det jätteljust så vi släckte den igårkväll och det verkar som att lillfisen sover bättre i mörker. Somnade 22.30 och vaknade inte förrns 8 imorse. Skönt kan jag säga :)

Så då gick vi upp, gjorde oss iordning i lugn och ro. Sen bar det av inåt Mjölby, dags för tvättning. Körde två maskiner där idag, skönt med lite rena kläder.
Vid ca två nånting så ringde Madde, då hade hon och Leia varit uppe på hennes jobb i Slomarp och gick hem. Vi bestämde att ses på stan, gick där en sväng men Mjölby Centrum är ju avklarat på två röda så att.. Hon gick till Ica och jag gick till mina föräldrar och hängde upp andra maskinen. Plockade ihop alla grejer och bar mig sen av hem till Madde.
Blev en trevlig eftermiddag med massa prat :) Behöver inte vara mer avancerat än så. Blir riktigt glad av att umgås med dom. Känns så skönt att ha nån sådär, nån bra o trevlig dessutom.
Skulle vara kul att bjuda hit dom nån dag, men liiite mer iordning skulle inte vara fel. Fast iofs, jag hoppas ju vi fortsätter umgås och då får hon ju se med tiden ;)
Ska bli kul att gå på babysång ihop sen, även Malin ska följa med :)

Millie-mys har blivit beroende av sin snuttetrasa, försökt med dinglisen men den är inte lika poppis. Och gärna ska den vara över huvet. Inte mammas favorit att den ligger över ansiktet, men är hon nöjd så får väl jag försöka vara det med.. Ligger och sover med den nu här i soffan.
Nu ska vi snart lägga oss här. Trötta som vi är.


Här kommer en bild på soffan som vi köpt. Fast vi ska ha divanerna tvärtom. Tycker den ser väldigt liten ut nu när jag ser kortet, så liten kändes den inte i affären. Hoppas inte jag minns fel. Får alltid sån beslutsångest haha.




Millie-dreglas imorse, börjat suga in underläppen sådär hela tiden. Nya grejer varje dag :)





6/1-10

Igår var det återbesök i Motala. Gick ju inget vidare, ska tillbaka igen om en vecka.
Oskars föräldrar var ju snälla och följde med. När jag var klar så åkte vi till Ulfåsa för jag skulle kolla på en soffa. Vi hade ju kollat ut en på Chilli som vi hade tänkt köpa. Den kostade ju 11995, och så den på Ulfåsa som var rätt lik kostade 9995. Rätt stor skillnad ju, och jag tyckte den var fin. Så la en handpenning på den och i februari får vi hämta den :)
Efter det blev Millie hungrig, även vi. Blev att vi åkte till Fornåsa och det enda vi hittade var en pizzeria. Var jättegoda och Oskars pappa är lite sugen på att börja göra pizzor på sin restaurang så han frågade pizzakillen massor haha. Slutade med att han fick komma bakom och se hur man gjorde en botten och så fick han receptet på degen. Sen åkte vi och kollade på dagiset som Oskar gick på som liten och två olika hus dom bott i. Kul att se :)

När vi kommit hem till Mjölby igen så svängde vi förbi Netto där jag köpte mat till Millie och förvaringsboxar till hennes framtida rum. Väl hemma i Hogstad dröjde det inte länge innan Oskar kom hem, han skulle åka och träna så Millie och jag följde med. Var hos mamma och pappa under tiden, där var även syster Kajsa med Thuva och Theo.
Klockan 19 hade vi lite spontant bjudit hem lite vänner eftersom alla varit lediga idag.
Så Ante, Malin, Calle och Emilie kom, vi bjöd på tacos. Emilie hade med massagebänken så Ante, jag och Malin passade på :) Blev en väldigt trevlig kväll!!




Idag var vi bjudna på "söndagsmiddag" hos Oskars mormor och morfar. Var jättegott och trevligt.

Morgondagen har jag ingenting på schemat. Skulle behöva tvätta, inte lätt utan tvättmaskin. Får se om jag orkar ta tag i det och åka till mina föräldrar. Om inte nåt roligare dyker upp :)

På fredag är det informationsmöte kl.13 i Boxholm inför babysimmet. Sen när Oskar slutat och tränat så ska vi åka till hans syster Emmy och hennes kille Staffan i Rimforsa då det inte blev nåt i måndags. Ska bli kul att se deras nya hus :)




Min fina, fina Millie


Draft: Jan. 4, 2010

Idag har Millie och jag haft en riktig mys o slappardag. Vi gick upp typ vid 9, jag duschade och hon fick mat o ny blöja. Sen skulle vi gå ner och då höll hon på att somna i min famn. Så jag la mig med henne i sängen och vi somnade visst igen ;) Hon vaknade inte förrns 2!! Jag vaknade en stund innan, gick till köket och diskade lite nappflaskor, kokade vatten till termosen o pysslade lite.
Sen fick hon mat och var så nöjd, så hon fick ligga i sitt babygym i köket medan jag gjorde lite mat. Gjorde en gryta och sen korvstroganoff, tänkte det var lika bra att passa på.

Efter det gick vi upp för att sätta på ny blöja, då somnade hon på skötbordet haha :)



Sen så småningom så kom Oskar hem och vi åt mat. Jag bestämde mig för att jag ville åka och sola, har fått typ röda utslag på axlarna och ner lite. Brukar få det på vintern och det absolut enda som fungerar för att få bort det är att sola. Oskar tyckte då att han skulle åka med och gå ut och gå en sväng med Millie medan jag solade. Så så blev det. Så blev det en liten sväng till Ica med, skulle köpa en ny flaska till henne och en extra pip. Men inget av det fanns :( Och precis när vi kom ut från Ica kräktes hon massor, så vi åkte direkt hem.

Provade att lägga Millie i sin säng efter sin mat vid 8. Än sålänge verkar det funka :) Får väl se hur länge hon sover.

Imorrn ska jag på återbesök till Motala, efter operationen. Tråkigt nog så gör det nu lika ont som innan! Jäkla skit att det aldrig kan bli bra. Får se vad dom säger imorrn. Oskars föräldrar var så snälla så dom ska följa med mig och passa Millie. Så ska dom även följa med till Ulfåsa och vara lite smakråd på en soffa som vi kanske ska beställa. Kanske även ska kolla en snabbis på en bil som var på en firma i Motala. Oskars bror kanske ska köpa hans, när han fått sitt körkort nu snart. Så vi kollar runt lite, väldigt svårt att hitta nån bra!!
En volvo v70 2.5T från 2002 och framåt som har gått under 12000 mil och ska kosta så lite som möjligt ;) Sen har vi lite andra småkrav som är svåra att hitta nån med.

Ringde med idag bara för att kolla hur det låg till med platser till babysimmet. Tänkte så man vet vad det finns att välja på. Då sa hon att hon endast hade en plats kvar och det var torsdagar 15.30. Hon kunde inte lova att den fanns kvar ens imorrn och hon visste inte om det blev nån mer ledig på hela terminen så hux flux hade jag visst anmält mig. Börjar redan nästa torsdag och ja jösses!
Jag får ju inte ens bada än kom jag på efteråt. Vi får väl se hur detta ska gå...


Nu kommer lite blandade bilder ;)



Gör "perfekt tecknet" ;)



Sista gången hon kunde ha denna overallen, på längden. Haft mycket nytta av den, tack Calle och Emilie :)



Söta små kompisar. Så himla gulligt smile på Leia!



Dom var så gulliga och låg och höll varandra i armarna och händerna hela tiden




Millie-mys idag när hon sov hos mig


Fy fasen internet la av nyss när jag precis skulle trycka på publicera knappen. Allt bara försvann och jag hann bli lagom irriterad, men så bara kom allt tillbaka. Tack tack tack.
Godnatt :)



Nyår o lite

Nu var det ett tag sen igen..
Och glömsk som jag är så kommer jag ju inte riktigt ihåg vad man gjort.
Hade iallafall en trevlig stund med Madde och Leia dan innan nyår.

Och nyår blev lyckat. Åkte och lämnade Millie hos mina föräldrar vid femtiden. Gick igenom lite hur hon brukar äta och sova m.m. Packade upp lite av vårat för vi skulle ju sova där.
Sen tog vi bilen bort till Calle och Emilie, Emil kom precis samtidigt som oss. Satte oss i deras kök och pratade massa och fick en god förätt som Calle hade gjort. Började dricka min första, var exakt ett år sen jag drack senast. Så jag tänkte att det var säkrast att ta det lugnt. Tyckte jag kände mig lite småyr efter en halv.
Men sen åt vi mat och då kände jag inte mycket längre.
Fläskfilégryta, potatisgratäng och sallas stog på menyn, efter det blev det saffrans-pannacotta med kiwi. Och förrätten var sån där bonjour ost med smak i några "kexskålar" som hade varit i ugnen. Smaskens alltihop!

Sen blev det lite spel, men Emilie och jag tröttnade så då fick jag massage! Hon har ju precis kommit hem från sin massageutbildning och kände att hon behövde öva lite så hon inte glömmer, jag var inte sen att tacka ja ;) Gud så skönt det var.
Klockan gick väldigt snabbt och helt plötsligt var den 20 i 12. Vi skulle ju vara på kullen klockan 12 som ligger på andra sidan stan från dom. Vi hann till vasaskolan ;) Men det var fint därifrån med.
Vi fortsatte iallafall mot kullen och nedanför den så mötte vi Ante, Malin, Monica, Fredrik, Jossan, Rikard, Henke, Emma, nån kompis till dom och Emmelie. Tror inte det var nån mer, förlåt isåfall.
Ante och Malin bor ju precis där så vi gick hem till dom, vinkade upp mot Madde o Leia, men det tror jag inte dom såg ;)
Vi satt och pratade och hade trevligt, några vek av med tiden. Kvar blev Ante, Malin, jag, Oskar, Monica, Fredrik och Emil. Vi skulle köra poker, men det blev så småningom till klädpoker haha. Ja vi hade väldigt roligt! Var inte hemma hos mamma o pappa förrns halv 6. Snacka om att man var seg dagen därpå.

Var kvar hos dom till 18-tiden. Millie hade varit så snäll så dom kunde gärna göra om det sa dom :P
Kvällen hemma sen blev lugn, vi skulle se första Johan Falk filmen då vi sett alla utom den. Jag ville så himla gärna se den, men lyckades givetsvis somna. Men det jag såg var väldigt bra ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen för väldigt snart kommer min pappa och då ska Millie och jag nog åka med honom in till Mjölby.
Ska verkligen försöka lägga in lite bilder, snart! :)
Hej

RSS 2.0