27/7-10

Varit i Rimforsa idag hos Emmy (Oskars syster) och hennes kille Staffan. Riktigt mysigt o trevligt. Sol var det med ju :)

Imorgon ska jag till Ullared med min syster och mamma. KUL!
Så nu ska jag lägga mig. Godnatt

26/7-10

Blev en jättetrevlig kväll sen hos Johanna, hon hade gjort det så fint och gott. Synd med vädret bara för det var väldigt ruggigt! Men dom fixade så vi hade en värmande brasa. Mycket folk blev vi med! Tror vi var nånstans drygt 15 vuxna o sen 4 barn. Kul var det :)

Lördagen åkte jag och Oskar till ett ställe här i närheten, det var uppvisning av massa gamla traktorer, bilar o andra fordon. Sen var det lite "loppis" med. Mina föräldrar skulle dit så vi pratade med dom en stund. Stannade inte så länge men alltid kul med lite utflykter!
På eftermiddagen sen så åkte vi till Väderstad för att handla lite gott till kvällen och spela på hästar haha. Oskar, Ante o Björn skulle spela en hundring var på ett spel, sen gjorde jag och Oskar varsitt spel för typ 1 kr st. Den som fick mest rätt var....jag! Haha, men ändå var det bara tre rätt så blev tyvärr ingen vinst.
Hade en lugn och skön hemmakväll, skönt ibland faktiskt.

Igår var min mamma här, hon och Oskar hjälptes åt att sätta tapet i Millies rum. Dom var väldigt snabba och duktiga! Blev så fint så :) Men ännu är inga lister på plats, eller möbler. Så får bli en bild när det är klart!
På kvällen sen så skulle min syster Erika från Göteborg komma o lämna tillbaka mammas bil som hon lånat en vecka, så vi åkte dit på kvällen en sväng. Fick god kycklingsallad och pratade lite.

Idag är det dags för lister! Men just nu är Oskar och lämnar in våran bil, avgassystemet är trasigt sen några veckor tillbaka nämligen. Hoppas att det inte blir för dyrt.

Millie har varit väldigt gnällig, sur och arg i några dagar nu. Inte kul alls. Jag tror nästan det är tänder på gång, för hon gnager mer än vanligt, smackar, vill vara i famnen hela tiden och är lite lustig i magen.
Hon sover däremot bra änsålänge. Hon har fått sånt jäkla humör! Så fort det inte blir som hon tänkt sig så slänger hon sig bakåt o sparkar, igår när jag skulle söva henne så nöp hon och rev mig hela tiden.
Men sen har hon även börjat skratta så himla mycket, är så härligt. Och varje morgon nu när hon vaknar så sätter hon sig upp o börjar klappa händer haha. Våran sötnos.

Nehe nu har hon ätit upp sin macka här så nu ska vi gå och busa lite :)



23/7-10

Nu var det ett väldigt bra tag sen som jag skrev här.
Men så blir det när man har semester, varken haft ork eller tid att sitta vid datorn.

Vi var ju på Liseberg, det var kul men inte riktigt lika kul som när man var liten. Var lite tråkigt att det regnade precis hela dagen med. Blev så himla kallt o blött till sist. Men är ju så kul o mysigt på Liseberg ändå!
Hittade en liten mysig affär där jag köpte två grejer till Millies rum och även ett litet vitt hjärta som det stod TOA på (tänkte ha den på toadörren helt enkelt.)

Kommer inte ihåg vad vi har gjort alla dagar riktigt faktiskt. Men badat, träffat vänner o njutit.
Tisdag förra veckan åkte jag o Millie till Norrköping för att träffa Ronja, det var verkligen längesen. Var väldigt kul att träffas och även att få sen hennes lägenhet och få en liten rundvisning i Norrköping.
Onsdag-söndag förra veckan var vi i Malexander, älskar det stället. Jag blir så lugn när jag är där. Båda mina systrar var där med, så Millie lekte med sina kusiner o mostrar :)

Igår var vi med Ante o Malin en sväng i Malexander och sen åkte vi färja till Torpön. Färjan tog typ 3 minuter haha. Det var kul o mysigt att komma iväg till nåt nytt ställe. Vi smaskade god glass och gick runt o kollade lite. Dom stannade kvar här på kvällen sen o så hyrde vi film o gjorde lite plockmat. Spontana grejer är alltid trevligt.

Ikväll är vi bjudna på grillkväll hemma hos Johanna, Patrik o Molle. Sist var vi ju 9 vuxna plus 4 barn, idag skulle vi visst bli ännu fler. Trevligt trevligt :)

I helgen ska det tapetseras i Millies rum, sen är det typ klart!! Vi har köpt en garderob, en bokhylla och en byrå. Blev inget från Ikea sen ändå haha. Hittade lite annat som var minst lika fint tyckte jag. Ska försöka visa nån bild på hennes rum sen när det är klart!
Hon har lärt sig krypa med våran lilla skrutt. Börjar gå riktigt fort nu om hon ser nåt hon vill till. Hon har verkligen en speciell stil, men framåt går det ;) Idag följde hon efter mig lite här och där.
Dessutom vinkar hon massor, klappar händerna (oftast när hon gjort nåt hon inte ska) och ropar mamma mamma när hon vill nåt. Mammas lilla gullunge.

Skulle åkt till Ullared på måndag, men det blir kanske inget av med det nu. Synd, jag som har längtat, gjort listor i huvet och räknat ner.

Nehe..tråkigt med ett alldeles för långt inlägg. Får försöka skriva lite oftare istället ;)

Det sämsta med semestern är att jag varit usel på att ta kort, så jag tror knappt jag har några alls! Skärpning sista två veckorna nu.

Här är några få bilder iallafall.

Hemma hos Ronja i Norrköping.

och en trött Millie på tåget från Norrköping..


Millie sitter hos sin kusin Thuva i Malexander.


Oskar o Ante nervösa inför Höjdskräcken på Liseberg...

..lite gladare och lättade efter åkturen



7/7-10

Råkade visst skriva fel datum igår.. 6e juli är det ju allt!

Varit på Lundby idag med Ante, Malin, Jossan o hennes Max. Var mysigt :) Lite röd på låren och i ansiktet nu bara.

Ikväll har vi varit på ettårskalas med, väldigt gott o trevligt var det med. Av oss fick han ett par Mexx shorts och två t-shirtar till. Jag hoppas det kommer att passa.

Handlade förut massa grejer så att vi kan göra mackor tills imorrn, så det ska vi strax ta tag i här. För imorgon åker vi ju till Liseberg. Ska lämna Millie hos mina föräldrar vid halv 8.


Lite bilder från kalaset idag och från Valla i måndags.



Snart kryper jag!


Thuva hjälper sin lillebror att blåsa ut ljuset :)


Tårtatime!


Oskar, Millie och min mamma/Millies mormor


Mycket att välja på :)

6/6-10

Fick jättegod lunch hemma hos Malin, så fint så!
Sen åkte vi in till Valla. Var ju mysigt, men det är nog ännu roligare när barnen är ett snäpp äldre :)
Gick även bort en sväng till Gamla Linköping, var ju jättenära! Handlade lite gotti gotti på Chokladboden hehe. Bra det går med min viktminskning nu ;)
Jaja, sommar är ändå sommar. Vill unna mig lite gott känner jag.

Kändes lite sorgligt att skiljas igår, har ju setts ganska mycket. Men jag hoppas vi fortsätter hålla kontakten allihopa.

Johanna, jag och våra barn gick även en sväng på Ikano när vi ändå var i Linköping. Jag köpte massa kläder till Oskar. 2 par shorts, ett par badbyxor, 3 linnen, en t-shirt och en skjorta. (Allt passade väldigt bra faktiskt, kul!)
Köpte även "trosor" o strumpor till Millie på rean. Annars var det inget.
Johanna köpte lite kläder till Molle och även en matstol, snart dags för honom att få lite "riktigt" käk ju.
Åt inne på Ikea med, smaskigt.
När vi kom till Mantorp igen så hoppade vi in på City Gross för båda behövde blöjor.

Riktig heldag! :)

Idag ska en tjej som heter Rebecca och hennes kille komma och kolla på vårat matbord. Får väl se om det passar dom. Vore ju trevligt, isåfall ska vi nog köpa ett vitrinskåp o ställa dit istället. Ger lite mer lekyta, men ändå blir det inte helt tomt.

Sen i eftermiddag hade vi nästan tänkt åka till Lundby, men känner att vädret inte är riktigt rätt för det. Så det skippar vi nog idag. Kanske imorrn, innan Theos ettårskalas :)

Nu ska jag passa på att städa lite när snuttan sover o solen är borta.

Mitt lilla hjärta med sina glitterögon <3


5/7-10

Blev inga hyllor, var en grej som fattades och dom var rätt så repiga. Synd :(
Fredagen mötte vi Madde o Leia vid 12, gick ett par timmar på Broarnas dag. Har blivit väldigt litet. Köpte varsitt par minifoppisar till våra tjejer. Gav dom lite mat i parken och gick runt o strosade.
Jag köpte en plånbok till Oskar, prutade 8 kronor haha ;)

Gick sen till mammas affär och köpte ett kuddfodral och en liten fin skål. Finns massa grejer som jag vill köpa i hennes affär! Helt bestämt ska jag köpa en liten vit hylla iallafall. Ska ha den över Millies säng sen tror jag.

Ringde även i fredags och beställde nya fönster. Drygt 50000 känns för mig som en enorm summa, men tydligen är det ju ett väldigt bra pris för fönster till ett helt hus. Och nya fönster behöver vi.
Skulle även behöva en ny bil och en ny dator, båda börjar få fler och fler fel. Men usch dyra grejer, man drar sig gärna för att ta tag i det.

Vid halv 6 på fredagkvällen så skulle Oskar, jag o Millie åka hem till Johanna, Patrik och Molle. Märkte ju i Skänninge att Millies snuttis var kvar hemma. Går inte! Så vi vände, tog lite tid allting så vi blev lite sena. Men de blev rätt lagom ändå. Var bjudna hem till dom på lite grillkväll. Där var även Sandra o hennes kille som nu verkligen inte kommer ihåg vad han heter, väldigt trevlig var han iallafall och deras 3 veckor gamla son Lowe. Matte och Eda var där med. Och så en annan Johanna och hennes 3 veckor gamla son Edvin. Väldigt kul att träffa alla!
Även väldigt kul att vi blev ditbjudna :) Gör vi gärna om!

Helgen har jag jobbat. I lördags direkt när jag hade slutat så blev det racer hem, bytte bil och så åkte Oskar, jag o Millie in till Mjölby. Plockade upp Jossan o Max. Åkte sen till Vadstena, Emma, Henke, Emmelie, Ante o Malin åkte med dit, i en egen bil. Vi strosade runt lite, var Sommarknäppen så det var ganska mycket folk. Spelade en runda minigolf (som gick väldigt dåligt för min del). Väldigt mysigt iallafall, lite spontant sådär.

Söndagen blev det med racer hem direkt när jag slutade. När jag kom hem hade Oskar packat så fint för en eftermiddag på stranden :) Plockade upp Ante o Malin och begav oss sen till Malexander. Också väldigt mysigt och spontant.
Snällt av dom att dom orkade vänta ut oss båda dagarna!

Millie har haft väldigt svårt att somna hela veckan. Ungefär runt 00-00.30 har hon somnat. Jobbigt när man är van att hon somnar 19! Igår fick vi henne iallafall att somna vid 21. Imorse vaknade vi av att hon "skakade galler" och försökte få liv i oss haha. Hon var jätteglad :) Så mysigt att vakna då. Så jag gick upp med henne då vid kvart över 6 och har varit uppe sen dess. När man väl kommit upp är man ju inte så trött.

Nu ska vi göra oss klara här.
För vi ska åka hem till Malin o Thilde. Mamma-barn-träff, mys mys. Efter en liten lunch ska vi alla åka in till Valla. Ska bli kul!

Nu ska jag packa klart :)







1/7-10

Jösses, redan första juli!

Glömde skriva det igår men Millie var nästintill omöjlig att söva igårkväll. Vi började väl vid halv 8 ungefär. Strax innan 10 sov hon! Hon har nämligen lärt sig att sätta sig upp själv, och det gör hon då heeela tiden. Inte lätt att somna sittandes.
Sen mitt i allt så kom det ju ett par killar som mätte och kollade våra fönster (vi visste ju att dom skulle komma, men blev ändå mitt i allt.). Dom skulle ge oss en offert vad det skulle kosta att få nya fönster i hela huset + 2 altandörrar. Dom var billiga (billigt är väl synd o säga att det är, men billigare än andra) och verkade duktiga så det blir nog att vi beställer såna. =)

Nu ska vi göra oss iordning här för snart ska vi åka in till Madde o Leia, men badvädret är ju sisådär så vi skulle komma hem till dom istället.
Och i eftermiddag bär det av mot först Tranås för att eventuellt köpa några hyllor. Sen till Malexander för att Oskar ska hjälpa sin pappa att flytta några frysar. Så dagen kommer nog gå undan idag.

Här är lite av det inhandlade igår:

Kudde, en goseprinsessmus och ett kuddfodral


Millies badleksaker, en moppe, en bil, ett flygplan, en helikopter, ett tåg och en båt =)


Ett blommigt sommarlinne till mig


Ett vitt sommarlinne


Ett längre linne som var tight över rumpan


Lite grejer till Millie




Och så Oskar t-shirt och våra smycken. Mitt armband som gick sönder :(



Glömde ta kort på mina skor och baslinnet, men det hinner jag inte nu :P

RSS 2.0