Ny bebis

Igår var vi på bvc. Lilla snuttan hade knappt gått upp nånting, och då hade hon ändå växt 2,5 cm på längden. Eftersom hon ätit typ konstant så tyckte dom att det var nåt som inte stämde. Så vi blev tvungna att börja ge henne ersättning, men även fortsätta amma.
Jag tyckte det kändes rätt jobbigt just då, för som vi har kämpat och ätit hela dagarna och så har hon ändå inte fått i sig tillräckligt stackarn.

Vi tog oss till apoteket och köpte en speciell nappflaska som var för nyfödda och skulle likna att suga på bröstet. Sen ner till Kvarnen och köpte lite olika, några färdigblandade och även babysemp pulver.
Så åkte vi till mamma och pappa för vi skulle ändå hämta en grej där. Så provade vi...
Det sa bara plopp så satt den i hennes mun och hon åt för fulla muggar. Och hon var så söt efteråt, bara låg och log i Oskars famn. Lilla lilla Millie, måste ju varit jätteskönt att få bli mätt äntligen.
Vi ska tillbaka till bvc redan i övermorgon för att se hur det går.

Nu är hon som en helt annan bebis, låg hos Oskar i 2,5 timme igår. Aldrig hänt innan!! Och inatt! Hon sov i sin egna säng hela natten och vaknade bara en gång vid halv 5. Så skönt att se henne nöjd :)
Amningen kunde tydligen komma igång igen. Jag ska låta henne tutta i en kvart varje gång innan jag ger det andra. Lite rörigt, men vad gör man inte.
Hon har t.o.m. suttit en bra stund nu i babysittern :)

Idag ska vi åka hem till min syster i Ödeshög. Så Millie får träffa sina kusiner lite :)
Idag har även alla våra vitvaror till köket kommit, så Oskar o hans pappa är där och sätter upp det.

Nu ska vi mysa lite här :)


Kommentarer
Postat av: Jossan

Va skönt att de funkar bättre nu. :) Erbjudandet om avlastning finns fortfarande kvar. hoppas vi kan ses snart. O lite flytthjälp snart me va? :)

2009-11-03 @ 13:58:11
URL: http://thejossan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0