Kalas

Haha blev ju jättebra med föräldraträffen. Vi hade missuppfattat barnmorskan om tiden. Jag hade skrivit in i mobilen för längesen att det var 17-19.30. Men när vi kommer dit 10 i 5 så är det låst överallt och ingen människa nånstans. Hmm.. Vi blev insläppta av en iallafall och kom upp till andra våningen där det med var låst.
Som tur var såg vi då Inger som ledde träffen och hon släppte in oss. Hon berättade då att träffen var mellan 15-17.30. Hon tyckte det var pinsamt att vi fått fel tid. Vi fick gå med bort till gruppen iallafall och vara med sista halvtimmen :P
Nu vet vi ju rätt tid tills nästa tisdag iallafall haha.

Idag blir det kalas hos Oskars bror. :)
Sen fyller farmor den 4e och mamma den 10e så jag antar det blir mer småkalas framöver.

Skrev papper på huset igår, dom verkade lite föör nöjda ;) Tror dom tyckte att det blev rätt billigt.
Vi fick låna nyckeln till vårat nya hus med, gud vad mycket vi har framför oss att hinna med och göra. Puh.
Kan nog bli väldigt bra tillslut!
Men vad mycket grejer det är man inte tänkt på som måste göras. Typ såga bort 2 cm längst ner på varje dörr för att vi ska lägga nytt golv, att rören för varmvattensberedaren kommer upp precis där jag tänkt nåt helt annat ett ett par rör och lite annat sånt där kul.

Tvättat massa bebiskläder idag med, allt nytt ska ju tvättas innan dom får på sig det. Så nu är tvättställningarna fulla med pyttekläder. Lite mysigt på nåt sätt :)

Man blir bortskämd med att vara ledig, redan vant mig efter 2 dar. Imorrn är det allvar igen. Och lördag förstås..fjärde helgen på rad, om inte femte. Kul!

Disktime.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0