8/2-10

Usch jag sitter och fryser massor. La faktiskt Millie i sin säng vid 7 idag, tänkte att likaväl som jag sitter och håller henne så kan hon ju få somna i sin säng. Trodde inte det skulle gå, men det gjorde det ju :)
Smidigt dessutom. Jag la mig i våran säng bredvid så att hon skulle känna att jag var där, haha jag somnade jag med! Vaknade till vid 20.30. O gud vad jag frös, och som sagt det gör jag än.
Tror det blir att lägga sig direkt när jag skrivit klart.
Tror ändå att jag väcker henne nu när vi lägger oss och ger henne mat, annars blir det en jobbig morgon.

För imorrn! Då ska vi hämta våran soffa :) KUL! Innan dess, nämligen 9.40 så ska Oskar infinna sig på lasarettet i Motala. Han har ju haft så mycket problem med hjärtat, det har slagit för hårt och jättefort bara sådär. Så nu ska han få komma till en hjärtspecialist. Känns skönt!
Oskars föräldrar ska också följa med. :)

Resten av veckan kan man väl säga att det knappt är nåt planerat. På lördag så undrade Calle & Emilie om vi ville följa med till Linköping och typ gå ut och äta och sen kanske gå på bio. Det är ju alla hjärtans dag på söndag.
Vi har hört med mina föräldrar och dom kunde nog vara barnvakt. Så det blir nog så, kul att komma iväg lite :)

Idag har vi ju varit på babysång :) Kom till Madde och Leia en stund innan, kändes som det var längesen. Kul iallafall för barnen verkar känna igen lite. Sen gick vi tillsammans till sången och en sväng på stan efteråt. Madde var på jakt efter en bikini då dom tänkte börja på babysim dom med. :) Dåligt, dåligt utbud i Mjölby.
Hon hade iaf ringt sen till hon som har babysimmet för att anmäla sig. Men då var det fullt! Förra veckan fanns det 2 lediga platser, är ju typiskt. Men hon kunde tydligen hoppa in i mars. Är ju snart!

Nej, nu tror jag faktiskt att jag ska lägga mig. Förbereda lite mat för Millis. Hon brukar alltid få 150 ml dom två första målen på dagen.  Kan bli allt mellan ett mål vid 6 och ett vid 9, eller ett mål vid 8 och sen vid 12. Ja det varierar, men dom två första på dagen är iallafall lite mindre. För annars kräks hon så dant.
(Dom 2-4 resterande målen på dagen så får hon 165ml.)
Men nu har hon varit så gnällig i 3-4 dagar så jag undrar om hon inte har en liten växtperiod igen. Tänkte iallafall att jag ska prova att alla mål på dagen nu är 165ml. Det är ett mixtrande med det hela ;)

Godnatt från oss

Är ju dags att börja med mat för fröken nästa helg, så här övar vi lite på att få mat i stolen ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0