18/6-10

Det hjälpte med lite After Sun, det röda försvann fort :) Lite småröd fortfarande, men mer åt det bruna hållet nu tror jag bestämt.
Idag är det ju knappast väder för att fortsätta bättra på brännan. Tråkigt att det ska vända så fort.
Hela helgen skulle ju bli grå och regnig. Hoppas verkligen det blir bättre nästa helg, typ fredagkvällen helst ;)

Hela dagen idag så har Millie absolut inte velat sova. Hon är verkligen jättetrött, gnuggar sig i ögonen, gnäller och det är inget som är bra. Man försöker söva henne, efter kanske en halvtimme så har man fått henne att sova.
Högst en kvart senare så vaknar hon, ibland glad i högst fem minuter och ibland lessen direkt när hon vaknar.
Blir likadan som innan, alltså trött. Så då är det bara att försöka söva om henne och så håller det på.
Nu har hon äntligen sovit en längre stund, hämtade precis in henne från vagnen efter iallafall 40-50 minuters sömn kanske. Sitter nu någorlunda nöjd i sin gåstol.

Igår var det en en härlig dag, både vädermässigt och sysselmässigt. Träffade Charlotte & Filippa, Jonna & Lucas, Malin & Thilde i parken. Dessutom så kom Johanna & Molle och Ingrid, Melker & Maja. Njöt för fullt i solen och smarta Johanna hade tagit med ett strandparasoll så alla barnen satt i skugga och föräldrarna kunda sola sig lite bredvid.
Vi gick sen bort till glasscafét, där var det verkligen massor med folk. Kunde knappt få in vagnen. Men var trevligt att sitta där en stund med!

När det var slut så gick jag och Johanna till apoteket. Malin har pratat om att hon provat en grej som heter Modifast. Är som en sån där bantningsdryck, hon hade endast bytt ut sista målet på dagen till en sån. Dessutom bara mån-tors. Gått lite fler promenader, men förutom det inte ändrat på nåt.
Hon körde så i fyra veckor och gick ner ett kilo i veckan. Så Johanna och jag blev lite sugna på att prova hehe.
Blev jättebra för det var tre paket till ett extrapris. Så vi köpte hallon, vanilj och choklad o så delade vi lika med smakerna. Igår provad jag hallon, ganska god :)

Idag har det bara varit en lugn dag. Vi skulle ha åkt och kollat på en vagn i Skänninge, men den hann bli såld. Lite synd!

Haha mitt i inlägget förut så blev Millie gnällig och trött, igen :P Så det har tagit väldigt lång tid att skriva det. Oskar kom hem nyss, skönt! Tror vi ska åka och handla lite mat ihop nu snart..


Millie i lördags innan vi åkte för att fira Antes polisexamen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0