2/5-10

Blev en rätt snabb Linköpingsresa i fredags. Åkte runt till några bilfirmor, vi vet inte riktigt vad vi vill ha för bil.
Sen åt vi faktiskt lite på Burger King. Var även förbi K-rauta och handlade massa på Willys. Köpte Willys egna blöjor, det var nämligen två stora paket för 100kr. Var rätt tveksam om dom skulle vara bra eftersom dom var så himla billiga.
Lustigt nog så var dom jättebra! Fint mönster på med. :) Lite töntig som jag är så gillar jag när det är nåt kul på.

Vi åkte sen hem och packade ihop allt som behövdes för att sova över i Malexander. Mycket grejer som ska med när man har en liten slrutt och dessutom när man ska duscha borta.
Oskars föräldrar hade tagit in en spjälsäng i "vårat" sovrum och gjort den jättefin! :) Så där sov hon allt nästan lika bra som hemma! Gjorde precis likadant som hemma, får ut fötterna mellan spjälorna hela tiden och försöker sätta sig upp i sömnen.
Tyvärr så hade dom ju restaurangen öppen och var inte klara med allt förrns vid 23, så dom fick ju inte träffa Millie mycket på kvällen. Och lilla fröken sov så bra i Malexander så hon vaknade inte förrns 9, hon hade ju ätit vid 6 en gång alltså men somnade direkt igen. Så hon hann inte träffa dom länge på morgonen heller. Men lite :)
Träffade även mina föräldrar o myste lite, dom var med i Malexander. Längtar tills i sommar när vi kan vara där mer!

Oskar o hans pappa hjälptes åt att få fram Oskars motorcykel. Han har ju haft den ute på blocket, så nu skulle vi möta en kille i Jönköping kl.16 som ville kolla på den.
Åkte hem en snabbis emellan, tyckte det var onödigt att gå ur för Millie sov. Vi var ju tvungna att åka med för Oskar körde ju motorcykeln o om den blev såld så kom han ju inte hem.
Så fort vi hade kommit på motorvägen så började Millie gnälla, o gjorde det från och till hela vägen. Försökte med napp, leksaker o snutte. Tar ju bara 30-40 minuter till Jönköping så jag tänkte att det får gå ändå.
När vi kom fram förstod jag varför hon gnällt snuttan, hon hade ju bajsat. Märktes inte förrns man lyfte upp henne, då luktade det. När det var fixat (i baksätet på bilen på A6-parkeringen) så var hon nöjd igen :)

Det var en rätt ung kille som kom med sina två kompisar, o han köpte den! Så det var ju tur vi hade åkt med ;)
53.000 fick han för den. Låter som mycket pengar, men han köpte den ju ny förra året för 65.000. Ingen spargris direkt haha. Men han kände att han inte skulle åka så mycket i sommar. Han behöll ju sin hjälm och stället så han kanske köper en annan om nåt år.

På kvällen igår så låg vi bredvid varann i soffan hela kvällen. Somnade nån timme i varandras famn, vi skulle klia varann på ryggen. Men somnade visst båda två istället hehe. Mysigt! Vaknade vid ungefär 21.30.
Och då började ju en jättebra film, Nanny Diaries (tror det stavas så). Sett den en gång innan. Men snyftade för det haha.

Idag har jag jobbat, var inventering på jobbet. Sådär kul att räkna 726 majsburkar, ett exempel av det jag räknat idag. Men dagen gick väldigt fort och är allt lite kul att komma ifrån. Speciellt när man kommer hem och får ett stort leende av en liten tjej :)

NU ska jag sova! För imorrn har vi bara en bil, så Millie och jag ska åka med in till Mjölby 5.50. Gäääsp.
Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0